Zwijndrecht

Winterfair Zwijndrecht 2023

Van 14 december 2023 tot en met 16-12-2023
VANDAAG OPEN:

Van 11:00 tot 20:00

Aantal kramen: 75
Entree: Gratis


Hier vind u alles om u zelf of andere te verwennen en komt u gezellig samen.

Je ontmoet elkaar op een van de mooie plekken in Zwijndrecht, het Raadhuisplein met zijn oude raadshuis uit 1932 als achtergrond decor. Kom lekker proeven en snuffelen tussen de vele kramen met een diversiteit aan aanbod die rondom de sfeervolle aluhal staan, ga op de foto met Olaf, Rudolph of de Kerstman en geniet van een van de optredens met een glaasje gluhwein. Dit jaar is de kerstmarkt groter opgezet met meer dan 75 kramen. Poffertjes en oliebollen, vega food en broodje beenham, wafels en erwtensoep en nog veel meer lekkers. Kaarsen en waxmelts, baby kleding en speelgoed, wierrook en pokemon, kerststukjes en sieraden, parfum en kerstballen zijn een kleine greep van wat er onder andere te vinden is.

Voor de echte avonturiers zal er een (ijs)klimwand van 9 meter op het Raadhuisplein staan, ben jij degene die de top haalt?

Parkeren kan in de directe omgeving of op het Wagenveld (5 minuten loopafstand) waar voldoende parkeerplekken zijn, maar wij adviseren kom zo veel mogelijk op de fiets of te voet.

Klik hier voor de website van de kerstmarkt. Gezien de wisselende corona maatregelen adviseren wij de website van de kerstmarkt te checken voor de meest actuele situatie.


Locatie kerstmarkt

Raadhuisplein Zwijndrecht