Victorian Christmas Fayre Zeijen

Victorian Christmas Fayre Victorian Christmas Fayre Zeijen 2021

Van 11 december 2021 tot en met 12-12-2021
VANDAAG OPEN:

Van 11:00 tot 17:00

Let op! Er zijn uitzondering(en):

Zaterdag 11 december 11.00 – 20.30 uur,
Zondag 12 december 11.00 – 17.00 uur

Aantal kramen: 60
Entree: Entree € 4,50 p.p. kinderen tot 12 jaar zijn onze gast mits onder begeleiding.


Tijdens deze dagen wandel je regelrecht een negentiende eeuws Engels stadje binnen, waar van alles gebeurt en is te zien.
♦De overdekte Victorian Christmas Fayre met 60 kraampjes waar de sfeer van weleer te proeven en te voelen zal zijn met brocante, antiek, kransen, kerststukken, prachtige verse mistletoe, oude kerstdecoraties, christmas pudding, kazen, jams en chutneys, franse worsten, aardewerk, pomanders , schapenvachten , wol- en viltproducten, gebreide kleding, kerstbonbons, koekjes, serviezen, handgemaakte sieraden, vintage stoffen, leer producten, hoeden, plaids, delicatessen, vogeltaarten, ambachtelijke zalmrokerij enz. te veel om allemaal op te noemen.
♦Het decor: duizenden lichtjes, kerstbomen, de geur van kaneel, kruidnagel en anijs. Brandende vuurkorven, waarbij je je heerlijk kunt warmen en winterse gerechten kunt eten.
♦Tijdens dit weekend zullen 3 koren en een orkest met alleen koperblazers prachtige Christmas Carols ten gehore brengen.
Misschien komt u ook kinderen met de zwavelstokjes tegen en zeker nog meer gespuis. Er zijn demonstraties van het bereiden van poffert en Christmas Pudding en er is heel veel prachtige mistletoe uit Engeland.
♦Vooral zaterdagavond zal het prachtig verlicht zijn. Het belooft een sfeervol weekend te worden in de oude Engelse sfeer.

Bij de entree scannen wij uw QR code coronatoegangsbewijs .

Locatie kerstmarkt

Noorderstraat 1. 9491 AJ Zeijen

Grotere kaart weergeven