Spirit of Winter in Apeldoorn

Spirit of Winter Spirit of Winter in Apeldoorn 2023

Van 16 november 2023 tot en met 19-11-2023
VANDAAG OPEN:

Van 11:00 tot 20:00

Let op! Er zijn uitzondering(en):

Donderdag 16 november van 11.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 17 november van 11.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 18 november van 11.00 tot 20.00 uur
Zondag 19 november van 11.00 tot 18.00 uur

Aantal kramen:
Entree: Info op de website!


Heerlijk Wintershoppen op de Warmste WinterFair van ‘t Land!
Onze specialisten en vakmensen tonen het beste van wat ze in huis hebben. Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met ‘fashion musthaves’, van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en ‘handpicked’ en nog veel meer… neem even de tijd om een praatje te maken met onze vakmensen, om het verhaal achter hun product, hun passie te horen.

Heerlijk langs de prachtige stands flaneren en je laten inspireren. En na het ‘shop till you drop’ tijd voor een break in het HofCafé in de voormalige Oranjerie van Paleis Soestdijk. Warme chocolademelk met slagroom en jammie appeltaart of een glaasje Glühwein. Of loop even binnen in de HofKeuken en maak een praatje met Butler Cornelis over ‘The Gift of Good Manners’ of bezoek de verrassende Oriëntaalse kookdemo van chef-kok Dee van ‘Dee’s Kitchen’. Voor een lekkere hartige snack, vegan, vegetarisch maar ook voor de carnivoren onder ons kun je terecht bij één van de gezellige Food-stands.

Paleis Soestdijk opent haar deuren voor jou!
Wil je Paleis Soestdijk bezoeken? Dat kan! Koop dan een voordelig combiticket voor Spirit of Winter & Paleis Soestdijk. Het combiticket is de hele dag geldig dus ook tijdens Spirit of Winter by Night. Let op! Laatste toegang tot het Paleis is half zeven op 16,17 en 18 november en 19 november om half vijf! Er is een prachtige tentoonstelling in het Paleis; ‘De vrouwen van Soestdijk’ én Paleis Soestdijk opent voor jou deuren die voorheen gesloten waren… Boek op tijd want het aantal bezoekers voor Paleis Soestdijk is beperkt! Let op Paleis Soestdijk is slechts gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelen.

Locatie kerstmarkt