Midsland (Terschelling)

Midwintermarkt Midsland (Terschelling) 2022

Van 28 december 2022 tot en met 28-12-2022
VANDAAG OPEN:

Van 16:00 tot 20:00

Aantal kramen: Onbekend
Entree: Gratis


De midwintermarkt, een gezellige avondbraderie die traditioneel wordt gehouden tussen Kerst en Nieuwjaar. Op de sfeervol verlichte kraampjes buiten worden heerlijke hapjes en drankjes verkocht. Geniet van glühwein, gebakken vis en demonstraties Terschellinger volksdansen.

De organisatie streeft er ieder jaar naar om voor iets verrassend te zorgen: een paard dat wordt beslagen, demonstratie van oude ambachten, rondje op een pony of met de arrenslee, veiling voor een goed doel, springkussen en zo meer.
Particulieren, verenigingen en goede doelen krijgen een plek om hun waar of ideeën aan de man te brengen. Veel winkels blijven langer open en hebben een leuke actie of geven iets weg. Een aantal restaurants hebben iets speciaals op het menu of hebben voor de deur een kraam met iets verrassends staan. In de straat is livemuziek en volksdans.

Na afloop van de Midwintermarkt maken velen van de gelegenheid gebruik om te feesten met vrienden en familie in de diverse kroegen waar het tot in de vroege uurtjes gezellig is.

Klik hier voor de website van de kerstmarkt. Gezien de wisselende corona maatregelen adviseren wij de website van de kerstmarkt te checken voor de meest actuele situatie.


Locatie kerstmarkt

Midsland centrum Oosterburen 1 - 100