Groene Kerstmarkt Trompenburg Rotterdam

Kerstmarkt Groene Kerstmarkt Trompenburg Rotterdam 2023

Van 8 december 2023 tot en met 10-12-2023
VANDAAG OPEN:

Van 10:30 tot 18:00

Let op! Er zijn uitzondering(en):

Vrijdag 8 December van 12:00 tot 20:00 uur
Zaterdag 9 en zondag 10 December van 10:00 tot 17:00 uur

Aantal kramen:
Entree: Volwassene € 11,00 / Jongeren 13 t/m 25 jaar € 5,75 / Kinderen 5 t/m 12 jaar € 2,00 / Kinderen t/m 4 jaar € Gratis


Drie dagen lang vormen de wintergroene, botanische tuinen van Trompenburg het decor voor een intieme kerstmarkt waar we jong en oud verrassen. Langs de kramenroute die je door deze historische buitenplaats leidt vind je (duurzame) producten met een link naar groen zoals biologische bloembollen, zeldzame kamerplanten en echte honing van de imker. Verwacht ook originele (cadeau)artikelen van lokale ondernemers. Het entreegebied wordt omgetoverd tot een sfeervol en overdekt winterplein waar je kraakvers kerstgroen koopt wat rechtstreeks uit de botanische tuin komt. We maken het circulaire verhaal af met eco-vriendelijk steekschuim en tweedehandsgepimpte kerstballen en versiering. Volg direct een workshop om er een mooie kerstkrans of boeket van te maken.  
De verschillende terrassen in Trompenburg zijn de gehele winter geopend en tijdens de kerstmarkt zijn er verschillende foodtrucks aanwezig. Theehuis ‘De Uithoek’ maakt het verhaal compleet met glühwein, warme chocolademelk en erwtensoep. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Helaas geen informatie van de organisator ontvangen over deze kerstmarkt. Klik heronder op de link om de website van de kerstmarkt te bezoeken.


Klik hier voor de website van de kerstmarkt. Gezien de wisselende corona maatregelen adviseren wij de website van de kerstmarkt te checken voor de meest actuele situatie.


Locatie kerstmarkt