Brunssum

Christmas Village Brunssum 2021

Van 17 december 2021 tot en met 19-12-2021
VANDAAG OPEN:

Van 10:00 tot 20:00

Aantal kramen: Onbekend
Entree:


Christmas Village Brunssum is een uniek én geheel nieuw GRATIS openbaar kerst-event, dat georganiseerd wordt door Stichting Evenementen Brunssum en gaat plaatsvinden op vrijdag 17 december, zaterdag 18 december én zondag 19 december 2021. Waarbij het Lindeplein te Brunssum zal veranderen in een Kerst-entertainment dorp!

In de wereld van Christmas Village Brunssum draait alles om het ultieme kerstgevoel: 1500m2 boordevol, 9 podia’s met TOP-entertainment, Kerst-shopping street, Apres ski hut, food & drinks en nog véél méér!

Waarbij het hoofdplein (250m2), waar zich het hoofdpodium zich bevind óók nog eens volledig overdekt én verwarmd is. Rondom het hoofdplein zullen de aangeklede V.I.P.-kersthuisjes resideren, voor een unieke avond of middag vol magie!

Daarbij zal er een grootschalige entree herrijzen vóór het Gemeentehuis van Brunssum en een aangeklede route, gemarkeerd door een rode loper, kerstbomen en sfeervolle lichteffecten en LIVE-entertainment. De rode loper zal eveneens óók de Kerkstraat verbinden tot aan de schaatsbaan, waar eveneens overdag tal van activiteiten te beleven zijn.

Kortom, de wereld van Christmas Village Brunssum moet je komen beleven!

Christmas Village Brunssum….MAGIE BESTAAT!

bron: https://christmasvillagebrunssum.nl/
Klik hier voor de website van de kerstmarkt. Gezien de wisselende corona maatregelen adviseren wij de website van de kerstmarkt te checken voor de meest actuele situatie.


Locatie kerstmarkt

Lindeplein Brunssum