Victorian Christmas Fayre: Zeijen (Dr)

Data en tijden:
Data: 07/12/2019 - 08/12/2019
Tijden:11:00 - 17:00

Locatie: De Oranjerie in ZeijenDatum:

Zaterdag 07-12-2019 t/m Zondag 08-12-2019

Tijden:

Zaterdag 11.00 t/m 20.30 uur,

Zondag 11.00 t/m 17.00 uur

(Entree)

 € 4,50 p.p. kinderen tot 12 jaar gratis < [Onder begeleiding)

Informatie:

Tijdens deze dagen wandel je regelrecht een negentiende eeuws Engels stadje binnen, waar van alles gebeurt en is te zien.

De overdekte Victorian Christmas Fayre waar de sfeer van weleer te proeven en te voelen zal zijn met brocante, antiek, vintage, Engelse producten, kransen, kerststukken, prachtige verse mistletoe, oude kerstdecoraties, Christmas Pudding,  kazen, jams en chutneys, Franse worsten en aardewerk, pomanders , kerstengelen, schapenvachten , wol- en viltproducten,  wijnen, gebak, English Pie, serviezen,  sieraden, vintage stoffen, leer producten, hoeden, plaids, delicatessen, vogeltaarten, ambachtelijke zalmrokerij enz. te veel om allemaal op te noemen. 

Het decor: duizenden lichtjes, kerstbomen, de geur van kaneel, kruidnagel en anijs. Brandende vuurkorven, waarbij je je heerlijk kunt warmen en gepofte kastanjes, wafels en  heerlijke soep enz.  kunt  eten.

Tijdens dit weekend zullen 3 koren en een orkest met alleen koperblazers prachtige Christmas Carols ten gehore brengen en een verhalenverteller bij de buitenhaard.

Misschien komt u ook kinderen met de zwavelstokjes tegen en zondag zal de kerstman en zijn vrouw een bezoek brengen aan de Fayre en zeker nog meer gespuis.  Er zijn demonstraties van het bereiden van poffert en Christmas Pudding en er is heel veel prachtige verse mistletoe uit Engeland.

Vooral zaterdagavond zal het prachtig verlicht zijn. Het belooft een sfeervol weekend te worden in de oude Engelse sfeer.

 


Meer kerstmarkten/evenementen in deze provincie: