Kerstmarkt: Doesburg

Data en tijden:
Data: 07/12/2019
Tijden:10:00 - 18:00

Locatie: Centrum van DoesburgDatum:
Zaterdag 07-12-2019
Tijden:
van 10.00 tot 18.00 uur.
Informatie:
DOESBURG – De Kerstmarkt in Doesburg is al jarenlang een begrip. Elk jaar weten duizenden bezoekers deze eerste en misschien wel mooiste Kerstmarkt van Gelderland te vinden. Altijd op de eerste zaterdag ná Sinterklaas, dit jaar dus op zaterdag 7 december 
De organisatie is achter de schermen al weer druk bezig met het samenstellen van een uitgebreid muziekprogramma en andere activiteiten. Maar het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de 150 Kerstkramen.
Iedereen die op deze dag zijn of haar waar wil verkopen, kan zich vanaf nu inschrijven via de website kerstmarktindoesburg.nl.
 
KERST, KERST EN NOG EENS KERST!

Om ervoor te zorgen dat de aangeboden spullen een relatie hebben met Kerstmis stelt Kerstmarkt Doesburg wel kwaliteitseisen. Zo mogen er alleen kerstgerelateerde producten worden aangeboden die bijvoorbeeld leuk zijn als cadeau onder de kerstboom. Er wordt consequent op gelet dat er geen kramen zijn met bulkpartijen. Zo blijft het een échte Kerstmarkt!

Ook eetkramenen foodtrucks worden uitgenodigd om op deze dag mee te doen.

En heeft u een creatieve hobby? En wilt u tijdens Kerstmarkt Doesburg laten zien wat die inhoudt? Schrijf u dan nu in en huur een kraam en presenteer of verkoop uw zelfgemaakte spullen.

ROUTE IN DE BINNENSTAD

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een kraam binnen in de Grote kerk of buiten in één van de volgende straten namelijk de Ooipoortstraat, Meipoortstraat, Kerkstraat en Markt. De organisatie verdeelt de kramen over de straten, u kunt dus geen vaste plek boeken. Doesburgse ondernemers kunnen wel de plek voor hun eigen zaak huren, dit met korting.

KERSTMAN, TOREN BEKLIMMEN EN SANTARUN

Naast een uitgebreid muziekprogramma met veel koren en nautuurlijk de Doesburgse Midwinterhoornblazers, kunnen bezoekers ook dit jaar weer de toren van de Grote kerk beklimmen onder begeleiding van een gids. Ook is er voor jong en oud een Levende Kerststal op de Markt en kunnen sportievelingen én wandelaars weer meedoen aan de Santarun!
kerstmarkt Doesburg

Meer kerstmarkten/evenementen in deze provincie: