Kerstmarkt: Blokhuispoort Leeuwarden,

Data en tijden:
Data: 07/12/2019 - 08/12/2019
Tijden:11:00 - 18:00

Locatie: Blokhuispoort, LeeuwardenDatum:

Zaterdag 07-12-2019

Zondag 08-12-2019

Tijden:

Zaterdag om 11:00 uur t/m 21:00 uur.
Zondag  om 11:00 t/m 18:00 uur.

Informatie:

Op 7 en 8 december barst het in de oude gevangenis van Leeuwarden weer van de kerstperikelen. Met meer dan zestig standhouders, Circus Salto, diverse koren, een foodplein, een kerstroute richting de Oosterstraat en de Sint Jacobstraat en nog veel meer belooft de negende editie van de kerstmarkt in de Blokhuispoort een groot feest te worden. De afgelopen jaren stond de kerstmarkt zelfs in de top drie van de NS Favourites.  

‘Er staan heel veel kleine ondernemers op onze kerstmarkt waardoor je echt bijzondere producten krijgt en een hoge diversiteit. We zijn dit jaar wel extra kritisch, niet omdat we voorgaande jaren niet tevreden waren maar we willen een kerstmarkt met bijzondere producten blijven want dat is waar onze bezoekers op rekenen’ aldus Wini Weidenaar die samen met Hotze Bouma de kerstmarkt organiseert in de Blokhuispoort. 

Op het foodplein, waar met name Hotze zich mee bezighoudt, vind je winterse hapjes, glühwein, warme chocolademelk en een stand waar je je eigen marshmallows opwarmt. Naast de horeca van de Blokhuispoort, Cafe de Bak en Proefverlof, zullen ook horeca-ondernemers van buiten op de kerstmarkt staan met bijvoorbeeld wafels, sate, churros, pizza, tosti en chocoladetaartjes.


Meer kerstmarkten/evenementen in deze provincie: